Looking

Strategisk Inköpare

Vem söker vi?
Nu söker vi dig med minst 3 års erfarenhet inom strategiskt inköp, helst inom inredningsbranschen, och högskoleutbildning med inriktning mot inköp eller ekonomi. Du är analytisk, strategisk och planerande, med ett stort ansvarstagande. Du har även god förståelse för likviditetsplanering och är organiserad i ditt arbete. Du har en djup förståelse för Supply Chain och vill dessutom hela tiden driva fram förbättringar. Som person är du positiv, social och har lätt för att samarbeta med dina kollegor och kontaktytor. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt har goda kunskaper av arbete med Office-paketet, men främst Excel.
Vad innebär rollen?
I rollen ingår ett totalansvar för Eightmood of Swedens inköpsarbete, där planering, finansiering och leveranssäkerhet är viktiga faktorer. Du är ansvarig för att planlägga volymer och förhandla avtal, samt leveransuppföljning. Du kommer att vara i daglig kontakt med vår leverantörsbas, våra speditörer, samt även inköpsavdelningen hos utvalda kunder. Vidare kommer du att upphandla avtal, förhandla priser och avgifter, kvalitetssäkra prover, kalkylera inköp, och ansvara för vår artikelvård (märkning, tullkoder, inläsning av filer etc.). Du kommer även att spendera tid med att sourca nya leverantörer så att vår designavdelning kan utveckla och förbättra vårt sortiment.
I rollen är det också viktigt att du håller dig uppdaterad om inredningsmarknaden då du, tillsammans med dina kollegor, kommer att sätta sortimentsmatrisen och prissättningen säsongsvis, och även ansvara för att leverantörerna uppfyller de krav vi ställer. Du kommer att arbeta i ett litet men kunnigt team präglat av eget ansvar, drivkraft och förståelse för Eightmood of Swedens strategi.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående och du har din utgångspunkt på vårt kontor i Skurup. Tjänsten söker du genom ett mail till zandra.winnersund@8mood.com och lars.lund@8mood.com, dock senast den 10 december 2021. Vi tillämpar ett löpande urval av kandidater och startar med intervjuer under december. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Lund på lars.lund@8mood.com.
Vem är vi?
På Eightmood of Sweden är vårt ledord att ’Always Inspire’, och detta genomsyrar hela organisationen. Därför designar vi alla våra produkter själva och vill jobba med kunder som förstår värdet av det unika. Vi samarbetar med några av de största återförsäljarna i Skandinavien och Europa och ämnar utöka vår kundbas vidare ut i Europa det kommande året.