MARKETING COORDINATOR

Always inspire. Med detta motto har Eightmood inte bara gjort sig ett namn på den svenska heminredningsmarknaden och vuxit från 0 till 125 miljoner i omsättning på 7 år, utan även uppmärksammats för sina kollektioner internationellt. Sedan ett par år tillbaka har man expanderat både i Europa och nu senast till USA.

Söker du en utmanande och bred tjänst inom marknad där du får möjlighet att både operativt och strategiskt? Vill du vara en del av ett drivet team i ett expansivt globalt företag och jobba både visuellt och projektledande? Har du erfarenhet från grafisk design, är strukturerad och drivande samt redo att ta nästa kliv i karriären?

Då kan du vara rätt person för Eightmood där du i rollen som Marknadskoordinator kommer erbjudas ett varierande, spännande och utvecklande arbete.

OM TJÄNSTEN

Eightmood söker en Marknadskoordinator med fokus på projektledning och grafisk design. Sedan bolaget grundades år 2010, har bolaget haft en snabb tillväxt och fortsätter nu den globala expansionen, i Norden, Europa och USA.

Eightmood har idag ca 30 medarbetare. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i Saltimporten, vid Malmös hamninlopp, som idag är ett av Malmös kreativa hub. Lokaler är en inspirerande miljö där kontor är integrerat med showroom. Eightmood har idag även kontor i Boca Raton (US), Stockholm, Sevilla, samt showroom i Bryssel, Milano, Zurich, New York, Atlanta, Dallas och Toronto.

ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att vara navet i Eightmoods marknadsföringsteam. Du kommer att jobba tillsammans med företagets marknadskoordinator och bland annat ansvara för mässor och showroom. I samråd med Eightmoods ledningsgrupp utvecklar och implementerar du Eightmoods marknadsplan och grafiska profil. Arbetet pågår i tydliga cykler och deadlines varför du till allra största del kommer att arbeta i projektform där du även har budgetansvar. Tjänsten är i sin karaktär väldigt bred varför det är en självklarhet att du är prestigelös.

Ena dagen kan du sitta i diskussioner kring varumärkesutveckling och strategier till att nästa dag vara ute och scouta fotolocations eller bygga upp och styla en mässmonter i Paris.

Ditt mål är att koordinera och projektleda bolagets mässor i Europa och internmässor för kunder. Det innebär att du kommer att ta ansvar från ax till limpa, allt ifrån hur mässmontrar ska visualiseras till transport och leda människor.

Till detta kommer du även att axla ansvaret för att i Photoshop, Illustrator och Indesign producera våra gedigna kataloger. Du förväntas ta fram grafiskt underlag inför mässor och diverse säljmaterial.

Du kommer att projektleda och koordinera professionella fotografer och stylister av miljöbilder som ska användas i kataloger, web och annat säljmaterial. Vidare ansvarar du för att Eightmoods produktbilder blir fotograferade av vår fotograf, samt så kommer du även fotografera vissa produktbilder själv, så fotokunskaper är meriterande.

Du kommer även, tillsammans med design-teamet och sortimentsansvariga att ansvara för uppbyggnad av showroom inför varje kollektion. Du kommer att hjälpa till med styling och säkerställa att vi upprätthåller bolagets konceptuella uttryck.

Utöver det kommer du även att arbeta med vanligt förekommande administrativa uppgifter inom marknadsavdelningen. Din närmsta kollega kommer att vara Eightmoods andra Marketing Coordinator, med vilken du kommer ha ett nära samarbete med inte minst när det kommer till katalogproduktion. Du kommer att projektleda flera processer internt men även externt med t ex stylister, fotografer, tryckerier, byggare och andra leverantörer.

I tjänsten ingår tjänsteresor vilket kommer uppgå till ca 30 resdagar per år, främst i samband med mässor.

VEM

 • Har minst två (2) års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter inom marknad, projektledning, grafisk produktion eller varumärkesutveckling
 • Har mycket goda kunskaper inom InDesign, Photoshop och Illustrator
 • Har en eftergymnasial utbildning inom grafisk design, kommunikation, projektledning eller liknande
 • Har goda kunskaper inom Officepaketet, i synnerhet Excel
 • Har ett visuellt sinne med ett genuint intresse för heminredning, design och mode
 • Är flytande i svenska och engelska

Som person är du en problemlösare och initiativtagare som kommer med förslag på nya arbetssätt och finner nya vägar när hinder uppstår. Du identifierar och sätter igång aktiviteter för att uppnå uppsatta mål och resultat, hela tiden med en affärsmässighet i åtanke. Då du kommer att driva projekt, ofta ett par parallella, faller det sig naturligt för dig att arbeta på ett strukturerat sätt där inget lämnas åt slumpen.  Likaså har du ett öga för styling och känner dig trygg i rollen som ansvarig för katalog, mässor och showroom. Slutligen tror vi att du är en visionär som vill vara med och driva ett expansivt företag som är redo att ta nästa kliv i sin profilering och i sitt varumärkesbyggande.

Tjänsten passar utmärkt för dig som har en bred bakgrund inom projektledning och marknad, som känner sig redo för att ta nästa steg i karriären.

ÖVRIGT

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Malmö
 • Kontaktuppgifter: careers@8mood.com
 • Sista ansökningsdag: 2018-06-15

Sök tjänsten genom att följa formuläret nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via telefon, men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på careers@8mood.com under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Eightmood godkänner och samtycker du till att Eightmood behandlar dina personuppgifter GDRP. Läs mer om vår Privacy Policy.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.